När du behöver kläder med tryck

Adapt Media i Klippan är ditt lokala tryckeri som kan ordna kläder med tryck eller kepsar, mössor, hand­dukar, tygkassar, sittunderlag, muggar, vimplar, pennor.

Ett enkelt sätt att stärka ditt företags varumärke är med hjälp av kläder med tryck på. Varje gång kläderna bärs exponeras företagets eller föreningens namn. Nyckeln till framgång här är ju just att de bärs ofta, och det blir de om bäraren verkligen gillar utseendet på plagget. Tänk inte på tröjan enbart som en reklamannons i tyg, se den först och främst som något som bäraren tycker ser snyggt ut och gärna väljer ur garderoben.
– Vi har duktiga grafiska formgivare som kan kläder, design och vet hur tryckta reklamkläder kommer till sin rätt. Kvaliteten är en viktig faktor. Kläder som håller färg och form, även efter lång användning, kommer att fortsätta användas. För oss är det ett enkelt val att jobba med kläder och tryck som håller länge, med bra passform och kommer till god nytta en lång tid framöver, för­klarar Daniel Kristensson som äger Adapt Media och även jobbar i produk­tionen.

Adapt Medias kläder med tryck går att lita på. Allt från föreningar som vill ha profilering av idrottskläder till privatpersoner som vill sätta sin personliga prägel på kläder med eget tryck.