ICA Kvantum blickar framåt

Det har varit ett händelserikt år för butikschefen Filip Cronberg och personalen på ICA Kvantum.

Det har renoverats och byggts om vilket gjort att alla kyldiskar i butiken är klimatneutrala samtidigt som hållbarhetsarbetet fortskrider där nästa steg är att byta ut ventilationen i fastigheten och installera ny energieffektiv belysning. Det är tydligt att ICA Kvantum i Klippan vill ligga i framkant både när det gäller mat, miljö och det bästa för kunderna.

Vad som hänt under året
Det har varit ett omtumlande och spännande år där mycket nytt har hänt. Friskvårdsavdelningen med fokus på hälsa, hållbarhet, frukt och grönt har tillkommit och kommer att fortsätta prioriteras. Det finns också ett större och mer varierat utbud av butikstillagade färdiga rätter i kyldisken.
– Det har varit stora förändringar till det bättre i butiken som blivit mer öppen och inspirerande för alla kunder. Utbudet har breddats av det som efterfrågas, vi lyssnar av ser vad våra kunder vill ha. Förändringarna i butiken har skett i etapper. Det har varit ett långt och tidskrävande projekt som planerats i detalj. Nytt kylsystem och nya kyldiskar med klimat-neutrala köldmedier ger oss förutsättningar att slutföra vår miljösatsning 2020. Redan nu är det en helt ny upplevelse att handla i butiken än tidigare, berättar Filip Cronberg.

Jul- och nyårstider
Den bästa tiden på året är för många jul- och nyårshelgen. Vi köper hem mycket god mat och äter både tillsammans med familj och släkten som med vänner och bekanta. I butiken är det högtryck när många vill handla och beställa mat. Det är en speciell tid. Delikatessdisken har mycket att erbjuda inför helgerna. Med ett eget tillagningskök erbjuder ICA Kvantum även butikslagad mat för alla stunder i lösvikt och färdigförpackat.
– Vi är unika med den mat vi tillagar i butiken, något vi är mycket stolta över. Med färska utvalda råvaror och känsla för mat och kvalitet kan vi alltid erbjuda ett enkelt alternativ till vardag eller fest. Catering har blivit oerhört stort och efterfrågat, speciellt inför högtider. Till jul är det mycket klassiska produkter och nyårsmaten blir bara mer och mer populär. Fler inser poängen med att beställa färdig god mat och istället umgås med vänner och stressa över maten under nyårsafton, förklarar Filip Cronberg.

Julen är verkligen matens högtid och en intensiv tid för personalen på ICA Kvantum. Alla som jobbar i butiken gör sitt bästa för att alla kunder ska få en så bra och trevlig upplevelse i butiken som möjligt. För den som känner at tiden inte räcker till så kan man när som helst handla sina matvaror online. Personalen plockar ihop dina varor och du hämtar dina kassar färdigpackade och klara. Det går inte att få det mer enkelt, tryggt och bekvämt! På ICA Kvantum i Klippan är det din upplevelse och dina behov som kommer i första rummet.