Helkväll på Hotell Pausa för AnnaCarin och Kalle

I somras tävlade Hotell Pausa ut en övernattning för två. Många skickade in bidrag med förhoppning att vinna, men endast AnnaCarin vann.

Lördagen den 23 november var det dags att checka in på Hotell Pausa för AnnaCarin och Kalle. Med sig hade de sina respektive systrar som i sin tur hade med sig sina respektive.

Dagen började med att sällskapet vandrade i naturen ute i Skäralid och åt lunchbuffé på Skäralids restaurang innan de checkade in på Pausa.
– Wow, vad fint här är. Och SPA avdelningen i källaren ser riktigt mysig ut, var Emma, AnnaCarins systers, reaktion.

Positivt överraskade
Efter familjerna fått lov att checka in och AnnaCarin visat deras rum passade övriga i sällskapet på att smita ner i SPA-avdelningen som består av två jacuzzis och två olika sorters bastu. AnnaCarin och Kalle var positivt överraskade även av hotellrummet:
– Det är minst lika fint här som att bo i Stockholm. Fräscht rum och badrum. Här kommer vi njuta ikväll av att få umgås på tu man hand och med vänner, säger Kalle.

Hotellrummet med en stor dubbelsäng med TV på väggen och gratis toalettartiklar i badrummet ger ett fräscht intryck. Nere i restaurangen finns det även en avdelning med biljard, dart och soffor att sitta i. Vi slår oss ner i soffgruppen och pratar om förväntningar på kvällen.
– För det första så är vi positivt överraskade över att det ser ut precis som på bilderna. SPA avdelningen ser vi fram emot att få testa och efter middagen ikväll här på hotellet kommer vi absolut att testa på att spela biljard, berättar AnnaCarin.

Hotell Pausa är ett Sure Hotel by Best Western som innebär att det ska vara prisvärt, erbjuda ett charmigt boende i en konceptuell och färgstark miljö. Pausa är ett 3,5-stjärnigt hotell med spa och restaurang i Klippan.

Härlig känsla
Energin och livsglädjen som AnnaCarin och Kalle utstrålar, smittar av sig. Med sitt tävlingsbidrag som bidrog till vinsten utstrålas samma positiva energi:
”Vilken fantastisk möjlighet, klart att vi vill ta chansen att få uppleva en övernattning hos er på `Pausa`. Jag skulle inte vilja påstå att vi är mer värda än några andra att vinna. Däremot har jag lärt mig genom livets hårda skola vikten av att just ta en PAUS! Att våga prioritera i livet kring det som är viktigt för just mig. Min älskade make, pappa till våra tre fantastiska barn, han är guld värd för mig. Vår familj är mitt allt. Finns det ett bättre sätt än att vinna detta pris och visa min uppskattning och kärlek så säg?”

Att bo på hotell i sin hemmiljö har sina fördelar. Om något skulle hända barnen är det bara 15 minuter bilväg hem till Perstorp. Att upptäcka sin omgivning och se den med andra ögon är också nyttigt. AnnaCarin pratar om att få upp ögonen för allt bra som finns i närområdet och njuta samt uppskatta det som finns här.
– När jag fick reda på att jag vunnit kände jag, vad härligt det här behöver vi! Hoppas vi kan inspirera fler att våga njuta och få upp ögonen för allt det fantastiska som finns omkring oss. Vi bjöd med oss våra syskon för att ha en kväll tillsammans med nära och kära utan barn där vi kan prata, vuxentid helt enkelt. Det är viktigt att ta hand om varandra, avslutar AnnaCarin.

Vi på Söderåsjournalen hoppas att ni fick en härlig kväll med god mat, skön avkoppling i SPA:et och en god natts sömn med härlig hotellfrukost på morgonen.