Simon väljer Colorama

Entreprenören, hemmafixaren och inredaren Simon Olsson från Klippan blev känd i hela Sverige genom sitt deltagande i tv-serien ”Superskaparna”. Hans nya projekt är att han köpt den gamla lanthandeln i Kvidinge som han påbörjat att renovera. En mer kreativ och positiv människa som gillar att ha många projekt igång är svårt att hitta.

Huset är stort och att förvandla huset till en pärla kommer att kräva mycket arbete. Fast Simon har redan satt igång med renoveringen och ser potentialen:
– Jag blev blixtförälskad så fort jag klev in i huset. Jag håller på att ta fram originalmålningar på väggarna och riva andra väggar. Golven ska slipas, det ska tapetseras, målas och byggas nytt badrum. Återskapa det gamla med ny touch. Industri möter det feminina, gammalt blandat med nytt, förklarar Simon.

Hus med potential
Huset på Storgatan består av två stora våningar, en källare och en stor trädgård. Tanken är att förvandla huset till ett hem där varje rum är unikt och kreativt.
– När jag har chansen att skapa ett helt nytt hem blir det många besök hos Colorama i Klippan. Dels köper jag färg och tapeter där och dels är de  kunniga när jag behöver få personlig hjälp. Du blir igenkänd och de  kommer ihåg dig och vad du handlat tidigare. Jag älskar det familjära. Personalen är intresserad av dig och vad du ska göra samt har känsla för färg och form. Deras kompetens och kvalitetsprodukter hittar du inte på något annat ställe, avslutar Simon.