En bit av Medelhavet i Klippan

Tanken är att genom en smakupplevelse väcka nostalgiska semesterminnen från Grekland.

Till lunch kan du välja en äkta gyros i pitabröd från lunchrestaurangen. På kvällen kliver du in i restaurangen Rackis som serverar allt från det grekiska köket som är känt för sina fantastiska smaker. Det finns även klassiska á la carte rätter att välja mellan.

En liten tzatziki eller en varm fetaost, ett glas vitt, så mycket mer behöver man inte för att känna friden inombords och tycka att livet inte är så tokigt ändå. Halva meningen med livet är ju att äta gott och njuta. På restaurang Rackis får smakupplevelsen dig att drömma dig till Grekland och Medelhavet för en stund. Inredningsmässigt möter du Grekland i Klippan på ett lekfullt sätt.

Om helgerna är även puben öppen mitt över Rackis och bjuder på klassiskt uteliv där du kan dansa, umgås och ha trevligt i vänners sällskap. Kom och upplev maten, stämningen och det underbara Grekland mitt i Klippan.