Prenad fixar värmen

Prenad AB är ett företag som kan hjälpa dig om du behöver köpa, installera eller
utföra service på en luftvärmepump eller någon annan form av värmepump i Söderås­området. Med lokala kontor i bl.a. Klippan, Perstorp och Åstorp finns de alltid nära till hands.

– Genom att vi finns lokalt på plats är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Tack vare god kundservice och lokal närvaro kan vi hjälpa våra kunder snabbt, förklarar Peter Åkergren från Prenad i Klippan.

Bra miljöval
Det är prisvärt att välja att installera luft­värme­pump med hjälp av Prenad. De servar främst privatpersoner men även företag och när du installerar en värmepump får du ROT-avdrag på arbetskostnaden.

Prenad säljer och installerar Panasonics luftvärmepumpar som är bra för såväl miljön som din ekonomi, du kan spara upp till 80% av värmekostnaderna i ditt hem när du installerar en luftvärmepump från Panasonic.

Minskad miljöpåverkan
Panasonic har tillverkat värmepumpar för Norden i över 30 år till över 1 miljon kunder och klarar alla miljökrav. Panasonic har, som första tillverkare, valt att ha köldmediet R32 i hela sortimentet. En liten detalj som gör stor skillnad för miljön. Genom att köpa en värmepump från Panasonic minskas
köldmediets miljöpåverkan med över 75%. Det motsvarar 1850 km bilkörning eller 76 planterade träd. Att investera i en luft­värme­pump från Panasonic är alltså en lönsam affär, både för din plånbok och för miljön.
– Vi ger tips till kunderna hur de underhåller sin luftvärmepump själva vilket minimerar behovet av service och utgifter, avslutar Peter Åkergren.