Emeliorna passade på att njuta

Det var fullt på Hotell Pausa när de båda Emiliorna utnyttjade Emelie Winbergs SPA-vinst. I SPA- och relaxavdelningen var det stämningsfullt med dämpad belysning, levande ljus på borden och behållare med isvatten.

SPA- och relaxavdelningen på Hotell Pausa innehåller två jacuzzis, en kallbadtunna, en arombastu, en softsauna samt soffor och fåtöljer. För den som vill går det att välja fruktdrinkar, fruktbricka eller ansiktsmask som tillval. För hotellets gäster ingår SPA- och relaxavdelningen, fast det går bra att boka en kväll för dig och ditt kompisgäng med.

Helkväll
Emelie Winberg och Emmeli Clausen använde SPA-vinsten som ett avstamp för en barnledig kväll i byn som efteråt bar vidare till Rackis innan de skulle cykla hem på sina blå cyklar till Gråmanstorp igen. Det stämde bra överens med motiveringen som Emelie vann med:

”Jag och min granne är båda småbarnsföräldrar. Vi pratar flera gånger om dagen om allt mellan himmel och jord. En dag utan att höra hennes röst hade känts väldigt tomt. Så fort männen är iväg med jobb har vi ”vinkväll” som brukar sluta kring kl. 04.00. Men den vi är hos har ändå ett ansvar över det finaste man få här i livet. Det hade varit underbart att få bjuda henne på detta. För som hon säger, vi tycker inte alltid likadant men vi stöttar alltid varandra, precis som riktiga vänner gör. Hon kommer för alltid ha en väldigt stor plats i mitt hjärta. Vi är väl kända som Emeliorna, bara det säger kanske en del”

En kväll på SPA gör att du mår bra, stressen försvinner och en harmonisk känsla sprider sig i kropp och själ. Ett perfekt sätt att skämma bort dig själv på i vardagen.
– Det var en överraskning när Emelie bjöd med mig, jag hade ingen aning om att hon vunnit en SPA-kväll. När jag fick höra motiveringen blev jag väldigt rörd. Det är riktig vänskap, berättar vännen Emmeli.

Det är första gången Emiliorna besökte Hotell Pausa och deras SPA- och relaxavdelning.
– Du bokar inte hotell på din egen ort men jag är positivt överraskad av hotellet och SPA-avdelningen. Här är mysigt, fräscht och bra. Hit kan vi tänka oss att komma fler gånger, menade Emelie.

Perfekt vinst
Det blev en lyckad kväll med en bra start i SPA- och relaxavdelningen för Emiliorna.
– Det är alltid något bra i Söderåsjournalen eller någon man känner igen. När jag såg tävlingen om SPA-kväll kände jag direkt att det var en tävling som passade oss. Det är helt i vår smak, komma hemifrån och njuta. Helt perfekt, avslutar Emelie.