10 års jubileum för HardRock Salong

HardRock Salong grundades 2009 med målsättningen att alla skall trivas och tycka det är kul att gå till frissan.  Nostalgi som möter senaste trend gjorde salongen unik.

Idag är salongen ännu mer unik eftersom salongen blivit ECO-salong och certifierad Grön Salong & Klinik. Det innebär att du som konsument inte utsätter varken dig eller miljön för skadliga kemikalier.

Sedan årsskiftet har Caroline Magnusson kommit in som delägare och breddat salongens utbud med både skönhetsbehandlingar och medicinsk massage. Care by Caroline och HardRock ECO-Salong har blivit sammanslaget för att lättare kunna fokusera in på det vi ska satsa på.

– Vår senaste satsning är en certifierad webshop på vår nya hemsida www.hardrocksalong.com som säljer till hela Europa och vi känner oss stolta över att kunna vara en guide för att hjälpa konsumenten att välja säkra produkter. Att salongen skulle se ut såhär för 10 år sen hade jag aldrig kunnat drömma om, man får ofta nypa sig i armen och jag är så stolt över alla medarbetare som tagit oss dit vi är idag, berättar Frida Simonsen.