Vinsten blev en fullträff

När du behöver nya utemöbler är Ahlins möbler i Tullssonhuset det givna valet. Här finns det 700 kvm av utvalda möbler för alla uterum.

Med tre stora leverantörer och ett bredare sortiment än på många andra ställen finns här möbler för allas tycke och smak.
– Här hittar du prisvärda kvalitetsmöblermöbler som du har glädje av i många år, säger Niklas Ahlin.

Perfekt vinst
Maria Hall från Kvidinge lyckades i stor konkurrens skriva den bästa motiveringen på rim och vann presentkort på nya utemöbler. Maria berättar hur hon läste Söderåsjournalen på kvällen och sett tävlingen.
– När jag såg tävlingen tänkte jag att det är precis vad vi behöver, nya utemöbler. När vi gick och la oss hade hjärnan börjat snurra igång om att jag ska skriva ett tävlingsbidrag och försöka vinna. Klockan 3 på natten gick jag upp och skrev ner vad jag skulle skicka in. Jag hade bidraget klart i huvudet när jag vaknade mitt i natten. På morgonen fick jag gå upp och se vad det var jag hade skrivit, berättar Maria Hall.

Tävlingsbidraget såg ut som följande:
”Ett nytt trädgårds set, ja det har man ju sett.
Så jo man tackar, nu när det mot sommaren lackar.
Ja sommaren i fjor den var ju het,
Hur den blir i år är det ingen som vet.
Men det jag inte visste då, var att vi behövde så
Nått bra och ”seda” i och på kvällen nått att ”eda” i.
Så mången tack för en prydnad på ”gåren”…
Nu kan vi sitta ”ude” de närmsta åren…

Söderåsjournalen är en perfekt tidning att läsa tycker Maria och Bo.
– Tidningen innehåller roliga och bra saker. Inte minst är det skönt att läsa en tidning med positiva artiklar. Du håller dig även uppdaterad om vad som händer hemmavid och vilka erbjudande butikerna har. Och nu när jag vann är det ännu bättre. Det är helt perfekt, säger Maria.

Hittade rätt
När Maria och Bo började gå omkring inne på Ahlins möbler hittade de snabbt ett möblemang som de fastnade för.
– Här finns många fina möbler men just det här vad vi letade efter. Ett snyggt möblemang i 50-tals stuk som inger kafékänsla men ändå är rymligt. Det är även lätt att fälla ihop och tar inte stor plats under vintern, förklarar Maria.

Det visade sig att möblemanget var det sista exemplaret och det tycktes som det varit bestämt i förväg att Maria och Bo skulle ha just det. Bordet och stolarna står stadigt även om det skulle vara blåsigt.

Nöjd butiksinnehavare
Det är inte första gången som Ahlins möbler har utlottning i Söderåsjournalen.
– Det ger stor exponering att synas i Söderåsjournalen och du blir glad när trevliga människor som Maria och Bo hittar precis vad de söker och dessutom har tur och får med sig det sista exemplaret. Det finns inget bättre än när kunden hittar rätt möbler och går glada härifrån. Jag vill ju kunna tillgodose kundens behov och det lyckas vi med nästan varje gång, säger Niklas Ahlin.

Tävlingen i Söderåsjournalen gav flera glada människor och Maria och Bo fick dessutom ett nya utemöbler till sin uteplats. Att vakna mitt i natten och skriva ett tävlingsbidrag blev verkligen en fullträff!