EnRival skapar resultat

Dorothe Engström tillsammans med Christina Reventberg

EnRival sätter människor i arbete och har genom lokala företagskontakter skapat över 3000 jobb sedan 2015.

EnRival hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser de till att du som är företagare får den kompetens du behöver. EnRival arbetar främst med Stöd och matchning där de stöttar arbetssökande via Arbetsförmedlingen ut i arbete och studier. De arbetar även med andra uppdrag så som bemanning, rekrytering och omställning mot både myndigheter, kommuner och andra privata företag.

I Nordvästra Skåne är det främst Dorothe Engström och Dennis Petersson som arbetar med att knyta nya kontakter med företag som har anställningsbehov för att skapa fler jobbmöjligheter för EnRivals sökande.
– EnRival arbetar aktivt med att knyta arbetsgivarkontakter, i syfte att erbjuda bl.a. olika lösningar vid rekryteringar och vid behov även utbilda nya medarbetare. En tids- och kostnadseffektiv lösning för en arbetsgivare, berättar Dorothe.

Dennis flikar in:
– Vårt jobb är att hitta arbetsgivare som vi kan matcha kandidater till, antingen ur vårt eget register eller för de som söker och tar kontakt med oss på andra sätt, för att vi skall hjälpa dem hitta en sysselsättning, snarast möjligt.

Rekryteringsträff
EnRival marknadsför sig aktivt på Face­book, LinkedIn, Instagram och på sin egen hemsida där de publicerar vad som händer i företaget, rekryteringsträffar, lediga jobb (både interna och externa tjänster) och jobbsökartips.

Den 26 april anordnas en rekryteringsträff på EnRivals kontor i Klippan. Alla intresserade företag är välkomna att visa sitt intresse och anmäla sig till Dennis Petersson på dennis@enrival.se eller på 0706 – 72 27 70

– Inför mässan kommer vi via våra sociala medier meddela vilka företag som kommer vara närvarande. Håll koll där för att se om det finns något ledigt jobb för just dig, så hoppas vi att vi ses då, avslutar Dorothe.

FAKTA

EnRival finns på 20 orter i Skåne och arbetar enbart med att skapa jobbmöjligheter!
Vill du veta mer om EnRival så ta gärna kontakt med Regionchef Christina Reventberg på christina.reventberg@enrival.se eller på 0790-79 69 41 eller kom förbi på Öppet hus på något av deras 20 kontor runt om i Skåne, varje fredag mellan klockan 9:00-12:00.