Träffa dina vänner på Camp Karsholm

Paintball är ett spännande spel som kräver uppmärksamhet från alla dina sinnen.

Två lag med med lika många deltagare möter varandra på ett spelfält under en begränsad tid. Komplett paintballutrustning (markör med fri drivgas, skyddsmask, overall och färgampuller) och instruktör ingår.

10 års jubileum
Camp Karsholm är ett eventföretag med en paintballanläggning ute i en vacker bokskog norr om Perstorp. Bland bokträden står olika värn och hinder uppställda som man kan smyga och gömma sig bakom. Skogsbanan är omgärdad av ett nät och så fort man går innanför är det hjälm på och utanför banan ska pippluggen sättas på. Det finns även en bana i westernmiljö med bebyggelse, hus och vagnar att gömma sig bakom. Säkerhet är A och O på Camp Karsholm. Därför gäller noll tolerans mot alkohol under spelen.
– I år fyller Camp Karsholm 10 år och det kommer att uppmärksammas på olika vis under året, berättar Anders Thoresson som driver Camp Karsholm tillsammans med sin son Johan.

Ökad sammanhållning
Paintball är en adrenalinfylld lek med markörer (vapen).
– Det är adrenalinkicken som gör det roligt, du riskerar att bli träffad och du gör ditt yttersta för att inte bli det, förklarar Anders.

Kunderna är företag, svensexor, möhippor och kompisgäng som vill ha roligt under några timmar. Även skolklasser kommer hit.
– Att spela paintball kräver sammanhållning. Genom de hårda kraven på säkerhet och behovet av att samarbeta som ett lag, fungerar paintball som teambuilding, säger Anders.

Efter paintballspelet finns det möjlighet att grilla. Camp Karsholm tänder och släcker grillen, du som deltagare tar själv med dig mat och dryck.

Ett 3-timmars spel kostar 250 kronor per man och då ingår mask, overall, halsskydd, markör (vapen) och 200 skott. Tillkommande skott kostar 0,50 kronor styck. Färgkulorna är tillverkade av bland annat gelatin och bryts ned i naturen på en vecka.