Nytt och fräscht i bowlinghallen

Bowlinghallen i Klippan har fått sig ett lyft. Ny belysning och interiör vid banorna samt att det öppnat en bowlingshop är något av det som hänt.

Mattias Möller, äger och driver bowlinghallarna i både Klippan och Höganäs. Bowlinghallen i Höganäs är nominerad till en av Sveriges trevligaste – av Sveriges Bowlinghallars förbund. Sedan Mattias tog över driften av Klippans bowlinghall har mycket hänt på kort tid. Hallen har renoverats och lunchservering startats och mycket mer är på gång.

Lunchservering
Investeringar i köket gör att idag är utrustningen i topp och Janette som är kökschef tillagar hemmalagad husmanskost från grunden med bra råvaror. Janette har tidigare jobbat på bl.a Tunneberga gästgiveri och Höganäs bowling.
– Vi serverar bra mat och rejäla portioner. Vill du ha ytterligare en portion ingår det i priset, säger Mattias.

Arne Westergren är av matgästerna och han är nöjd med maten.
– De är duktiga i köket och du får mycket mat och påfyllning när du äter här.

Vid ett annat bord sitter Caroline Thoresson och Henrik Andersen och äter. Det är första gången de äter här:
– Maten smakar bra och det är väl tilltagna portioner. Trevligt både med salladsbuffé och dessert till maten, säger Caroline.

Förutom god mat rullas det klot på banorna i Klippans bowlinghall. Du borde komma inom för att äta en god bit mat, 89 kronor för dagens hemmalagade lunch (pensionärer 80 kr) eller från den vanliga menyn med många olika alternativ. Eller kom förbi och spela bowling om inget annat!