20 år av semlor till äldreboendena

ICA Supermarket i Perstorp med Ingemar Larsson i spetsen har satt i tradition att bjuda alla äldre och personal vid kommunens äldreboenden på semlor under fettisdagen.

I år var det 20:e året som det bjöds på semlor. Kunderna på ICA Supermarket bjuds på semlor mellan klockan 14-16.

– Jag månar om mina kunder, både gamla som nya, men även hela orten. Människor ska trivas i Perstorp och vi vill satsa på orten och göra människor glada, säger Ingemar.

Alla som bjuds på en semla blir glad. Under fettisdagen blir cirka 600 människor glada. Det är så många semlor som det bjuds på i butiken. Bageriet Sjöstrands hjälper till och det används endast lokala produkter. Totalt sett bakar Niklas och Jörgen 1500 semlor i butiken under fettisdagen. Samtidigt kokar Ingemar kaffe till 200 gäster.

– Det är roligt att se alla glada människor när jag levererar semlor som personalen vid äldreboendena tar emot. Vi visar både uppskattning och att vi månar om orten på det här viset. För oss är det glädjande med alla glada människor och att vi kan hålla traditionen levande med att bjuda på semlor, avslutar Ingemar.