Den bästa spegeln är en god vän

Det är ombonat i Ou & Nits massage­salong på Storgatan i Klippan. På väggarna hänger tavlor som speglar den thailändska kulturen.

Både Ou och Nit har gedigen utbildning med massor av olika certifikat och förklarar alla fördelar med Thaimassage. Thaimassage skiljer sig från västerländsk massage på många sätt. I thaimassagen utsätts musklerna för djupt punktvis tryck.
– Massören använder inte bara händerna utan även sina fötter, underarmar och knän för att frigöra spänningar i musklerna, säger Ou.

Thaimassagen är mycket effektiv för att avhjälpa spänningshuvudvärk, stel nacke, stela axlar, ryggbesvär, höftproblem och ischias samt onda fötter. Med sitt strategiska läge mitt i Klippan centrum har Ou & Nit skaffat sig stamkunder som är nöjda och går på massage regelbundet.

Tävlingen
När Ou & Nit valde att låta läsarna i Söderåsjournalen tävla om en massage, var det ett 20-tal läsare som ville vinna. Bäst motivering och vann gjorde Tova Kannisto som skrev:
”Jag tävlar aldrig annars men när jag såg att det gick att vinna thaimassage kände jag att jag bara måste försöka vinna. Först och främst tänkte jag på min bästa vän Elin, som förtjänar att pysslas om och få massage. Vi gör allt ihop. Vi bor ihop, åker på semester ihop och tränar tillsammans. Vad hade varit bättre än att få thaimassage ihop?”

Nu hade Nit skadat handen och Ou fick massera både Tova och Elin efter varandra. Tova började och efter massagen log hon med hela ansiktet:
– Det var underbart skönt och välbehövligt för min kropp. Jag brukar gå hit eftersom de är trevliga och måna om dig. De trycker rätt och får din kropp att må bra, förklarar Tova.

Bästa vännen
Efter Tova fått massage var det Elins tur.
– Tova är världens bästa vän som gav mig en helkroppsmassage i tidig födelsedagspresent. Massagen var skön och fick mina stela muskler att slappna av. Efteråt bokade jag en ny tid, berättar Elin.

Lovord
Både Tova och Elin lovordar massagen och välkomnandet hos Ou & Nit:
– Du kände dig trygg i deras händer och du kunde slappna av till tonerna av thailändsk musik som spelades svagt i bakgrunden. Efteråt känner du dig törstig och avslappnad i kroppen. All stelhet var som bortblåst och kroppen kändes bra. Jag rekommenderar alla att boka tid för thaimassage.