Hallå där Rickard Schoug

Schougs Mäklarfirma är ny annonsör i Söderåsjournalen och en ny aktör bland mäklarna i Söderåsområdet.

Varför ska jag välja Schoug Mäklarfirma?
– Schougs mäklarfirma har funnits i Helsingborg sedan 1994 och vi är kunniga, rutinerade och registrerade fastighets-mäklare. Vi förmedlar alla typer av bostäder, men har med tiden blivit experter på bostadsrätter och villor. Vi ger cashback till Lyconet medlemmar. Be om våra referenser och titta på tidigare försäljningar vi gjort. Det är viktigt att du känner förtroende för den fastighetsmäklare du anlitar.

Varför är Klippan, Perstorp och Åstorp attraktivt?
– Vi har ett stort antal kunder som tycket att prisläget i Helsingborg blivit för högt och därför söker sig till kommunerna runtomkring. Med vårt stora kontaktnät i Helsingborg vill vi hjälpa dig att få sålt din bostad snabbt och enkelt.

Något du vill tillägga?
– Schoug mäklarfirma består av personal med stor erfarenhet och kompetens. Vårt arbetsfält är Helsingborg och övriga Nordvästra Skåne. Vi kommer gärna och värderar ditt boende om du skall sälja nu eller senare. Våra kunder är nöjda kunder.