Sparbanksstiftelsen Skåne stöttar projekt i Klippan och Perstorp

Vid en ceremoni på Swedbank i Klippan den 14 januari delade Sparbanksstiftelsen Skåne ut 120 000 kr till lokala projekt.

Aktivt föreningsliv
– I Klippan och Perstorp ser vi att det finns ett väldigt aktivt föreningsliv, säger Bo Svensson, styrelseledamot i Sparbanksstiftelsen Skåne med ansvar för Klippan och Perstorp. Det är väldigt roligt att vi stödjer lokala verksamheter tillsammans med banken.

Genom att stödja lokalt föreningsliv säkras en fortsatt utveckling av det lokala föreningslivet som bidrar till en meningsfull fritid för massor av barn, unga och vuxna. Sparbanksstiftelsen Skåne tillsammans med Swedbank ser det viktiga i ett levande föreningsliv i Klippan och Perstorp.

Åtta stipendiater
På bilden ovan syns representanter från Rönne Hundungdom, Ljungbyheds golfklubb, Amöba kulturförening, Perstorp Bälinge IK och Klippans simsällskap tillsammans med Bo Svensson (Sparbanksstiftelsen Skåne) och Per Johansson (Swedbank i Klippan och Perstorp). Representanter saknades från BK Varg para, Sportfiskarna i Perstorp och Företagarna i Perstorp som också fick anslag.