Vinnare av Canvastavla

För en tid sedan hade vi en tävling där ni läsare skulle skicka in er bästa sommarbild. Sanna Winqvist blev den glada vinnaren – och en långväga sådan.

Sanna bor utanför Göteborg och när hon kom i kontakt med Söderåsjournalen och såg att det gick att vinna en Canvastavla ville hon gärna ha sin perfekta sommarbild förevigad som tavla.
– Bilden är tagen en av de sista sensommardagarna vid en stuga på strandkanten till sjön Åsunden. Det är en av mina favoritplatser i världen. Jag visste att jag hade tagit en otrolig bild och fångat ett vackert ögonblick. Sen är det svårt att vara objektiv när det handlar om ens barn förstås, säger Sanna.

Drömmen om att göra en Canvastavla av sin bild passade perfekt med tävlingen i Söderåsjournalen.
– Efter vi kommit fram till att Sannas bild var den som hade mest sommar-känsla av samtliga kontaktade vi Sanna och fick då klart för oss att hon inte bodde i Söderåsområdet. Det är vanligare än vad folk tror att vi har personer som inte är härifrån som deltar i våra tävlingar, berättar Daniel Kristensson på Adapt Media och Söderåsjournalen.

Det slutade med att tavlan fick skickas med paket till Sanna.
– Jag blev oerhört glad när jag vann och att andra såg det sommarvackra i min bild. Stort tack för tavlan, hälsar Sanna.