Tårtkalas när Colorama och Per-Anders firade 20 år

Colorama i Klippan, tidigare Golv & Tapethuset, firade 20 år helgen den 29 nov-1 dec med fantastiskt bra erbjudanden. Det var ägaren Per-Anders Svensson, kallad Snogge, som firade att det var 20 år sedan han tog över butiken. Colorama är Nordens största oberoende färgfackhandel.

Förutom färg och färgtillbehör omfattar Coloramas sortiment tapeter, golv och kakel/klinker. Butiken i Klippan den enda Colorama-butiken i Sverige med licensierad lås- och nyckelverksamhet med anställda låssmeder.
Oavsett om du är proffs eller glad amatör ska du känna sig varmt välkommen. Vi försöker alltid ge en personlig service och dela med oss av vår kunskap, säger Per-Anders.

Säljer kvalitetsprodukter
På Colorama trängs tapeter och färg på hyllorna. Endast de ledande och bästa produkterna säljs i butiken.
– Vi vill ha nöjda kunder som kommer tillbaka. Genom att erbjuda personlig service och kvalitativa produkter ökar sannolikheten att kunderna väljer oss fortsättningsvis med, fortsätter Per-Anders.

Kunderna är jämt fördelat mellan fackmän, fastighetsbolag, byggfirmor och vanliga
privatpersoner. Alla kan hitta något bland alla vackra tapeter, kvalitetsfärg eller olika golv av laminat, trä eller plast.
Det finns det mesta här om du ska renovera ditt hus eller bara förnya ett rum, förklarar Per-Anders.

20 års jubileum
Under de här 20 åren har mycket hänt i butiken. Förutom namnbyte har det så sent som förra året skett en större ombyggnad av butiken. När butiken öppnade var det tre anställda och idag är det 10 anställda.
– Det har varit en bra resa de här 20 åren där vi haft många trevliga kunder. Jag har en bakgrund från järnhandeln och tog med mig låsen in i butiken. Trots att det inte är vår säsong under vinterhalvåret så hade vi många som besökte och vi bjöd på tårta, avslutar Per-Anders.