När du vill kombinera god mat och hockey

På Lindab arena i Ängelholm är det inte bara lagspel nere på isen. Rögle och publiken backas upp av ett minst lika viktigt lag i restaurangen.

Här styr Carolin Strand, restaurangchef, och Tobias Larsson, köksmästare, laget som förser publik och spelare med mat och dryck. Röglepubliken eller matgästerna är trogna och kommer oavsett om det går bra eller dåligt för Rögle.

Lunchrestaurang
I snitt serveras det 230 lunchmåltider varje vardag. Det är en stadig ström med folk som väljer att äta lunch här. Främst för matens skull, men det är givetvis även lockande att antingen se när spelarna tränar eller sitta bordet sidan om spelarna när de äter.
– Vi serverar bra mat, hemlagad mat från grunden och vi försöker använda oss av lokala producenter så mycket vi kan. Miljön är hemtrevlig och vi gör vårt bästa för att ge den bästa servicen, förklarar Tobias.

De hängivna supportrarna Tor och Åke har varit på varje hemmamatch i 21 år. De kör 1200 mil varje år(!) för hemmamatcherna. Totalt har det blivit drygt 6 varv runt jorden!

Mat i samband med match
För den hockeyintresserade är det en extra krydda att boka bord i restaurangen och höja stämningen innan match. Kombinationen mat och hockey fungerar både för ett kompisgäng som ett företagsevent. Givetvis har restaurangen fullständiga rättigheter.
– Det är skillnad på kvällsmatcher om vardagarna och helgmatcher om eftermiddagarna. Vardagskvällarna är främst företagsbokningar medan helgerna är det privatpersoner och barnfamiljer som bokar vilket gör att vi har mer barnvänliga rätter om helgerna, berättar Carolin.

Det är verkligen alla sorts människor som bokar bord och äter i restaurangen. Det är matchtröjor och kavajer om vartannat vid borden. Stämningen är hög och alla är glada och förväntansfulla inför matchstart. Personalen ser till att allt flyter smidigt.
– Vi är ett bra gäng som jobbar här vid varje match. Personalen är vårt lag utanför isen som ser till att matgäster, spelare och ledare är mätta och belåtna, säger Carolin.

Härlig stämning
Gästerna i restaurangen har roligt och det är skratt och glada miner vid varje bord. Lika bra stämning är det mellan personalen som, trots högt tempo, serverar gästerna med ett leende.
– Vi har en härlig gemenskap i personalen och vi har roligt ihop. Det blir många timmar ihop under säsongen. Många är stamgäster i restaurangen vilket bidrar till att det blir en familjär stämning mellan gäster och personal. Du går hit med glädje och vi hjälps åt. Har du inte bokat bord och ätit här tidigare så är det något vi starkt rekommenderar, säger Tobias och Carolin i mun på varandra.

Gör som flera andra företag och planera er kick-off, mässa eller personalfest i Rögle Arenarestaurang, en väl investerad upplevelse och en garanterat trevlig och välsmakande tillställning.