Sweet Harmony fyller 2 år

Annika Christensen och Sara Fogelberg startade Sweet Harmony för två år sedan, ett café med helt glutenfria produkter där allt bakas utan vetestärkelse.

Steget från att lämna fasta anställningar, till en mer osäker tillvaro som egna företagare, var stort men krävdes för att våga leva sin dröm. Under de här två åren har de verkligen satt sitt café och Klippan på kartan.
– Allting har blivit bättre och bättre, kunderna kommer tillbaka efter de har hittat hit. De tycker att här är hemtrevligt och att vi erbjuder ett alternativ som inte finns någon annanstans, säger Annika.

Tillgodoser behov
I takt med allt fler kunder hittat hit har verksamheten växt till att även omfatta lunchservering, vilket idag står för stor del av verksamheten, men även en butik i lanthandelsmiljö med naturliga hudvårdsprodukter, laktosfria-, sockerfria-, vegan- och mjölkfria alternativ.
– Hudvården har ökat i takt med medvetenheten har ökat. Märks tydligt att det sprids från mun till mun av våra kunder. Vi är relativt ensamma om att erbjuda helt naturliga tvättmedel, rengöringsprodukter och hudvård, berättar Sara.

För alla som har olika allergier tillmötesgår Sweet Harmony behoven, oavsett om det gäller mat eller rena produkter för kropp och själ.