När du vill ge bort en julklapp med stil

Guld o silversmedjan är den lilla butiken med det stora ut­budet och personliga servicen!

Det är de små detaljerna som gör det. När du ska hitta den perfekta julklappen eller presenten, välj ett smycke eller ett armbandsur med stil. Därför är det helrätt att välja en accessoarer när du ska köpa julklapp, oavsett vem det är till.

Att ge någon en fin klocka eller ett vackert smycke som julgåva är att ge bort stil. Det är inte alltid så lätt att veta vad som önskas, vi alla har ju våran egna personliga stil. Ett smycke är ofta ett minne för livet och du gläder inte enbart, du skapar ett band mellan dig och den du ger gåvan. Varje gång personen bär gåvan, på fingret eller runt halsen, så är det ett minne från dig. Det är den perfekta julklappen och något ingen kan få för mycket av.

Handla lokalt
Guldsmederna Leif-Åke och Kristina utför nytillverkningar, omarbetningar, reparationer och graverar som gör att kunden kan få vad de vill och att de ordnar det på plats.
– Vi ger bra och snabb service helt enkelt genom våra guldsmeder, säger Eva-Lena som jobbar i butiken.

Personlig service

Eva-Lena ger Love snabb och smidig service.

Du kan alltid känna dig trygg när du kommer till Guld o silversmedjan. Det finns ett stort utbud av märken både till kvinnor och män.
– Vi håller oss ajour med märken och trender för smycken och klockor, fortsätter Eva-Lena.

Love Johansson är i butiken och handlar en present förklarar varför hon handlar på Guld o silversmedjan:
– Det är nära och personalen är hjälpsam. Utbudet är minst lika bra som i Helsingborg så då handlar jag hellre på gångavstånd. Det är enkelt när man ska ha en present och man känner sig alltid lite finare med smycken på sig så det är en bra present att ge. Smycken är dessutom lika kul att få som att ge.

Egen tillverkning

Med van hand formar Leif-Åke till stenens in­fattning i ringen.

Leif-Åke har haft butiken och verkstaden i Klippan i mer än tjugo år. Yrket som guldsmedsmästare och att arbeta med guld och silver är något som gått i arv från hans far.
– Min far jobbade vid silversmedjan i Perstorp på Ättiksfabriken i Perstorp. 1968 köpte min far företaget och 1985 tog jag och Kerstin över företaget. 1995 öppnade vi butiken i Klippan och idag har vi 4 butiker.

För den som vill handla lokalt till samma utbud och pris som i städerna eller köpcentrum väljer Guld o silversmedjan när det kommer till smycken och klockor. När du letar efter julklappar finns de att handla lokalt. De bästa sakerna kommer i små paket, och vi kan lova att alla blir glada för ett riktigt fint smycke till julklapp eller i present.