Cecilia Lundberg vann presentkort till nya möbler

Det är många som läser Söderåsjournalen och läsarna når långt utanför utgivningsområdet, det märks om inget annat när svaren från tävlingarna kommer in. Fast den här gången blev det en lokal vinnare, läraren från Bofinkenskolan – Cecilia Lundberg – vann ett presentkort hos Ahlins möbler.

– Jättekul att vinna. Jag brukar inte skicka in och tävla vilket gör att det känns som jag hade extra tur nu när jag vann, säger Cecilia Lundberg glatt.

Nya möbler
Det är en glad vinnare som besöker Ahlins möbler och överraskas av utbudet av möbler.
– Jag ser att mycket av de möbler vi tittat på andra ställen även finns här, liksom många andra snygga möbler. Får vi välja, handlar vi hellre här och gynnar det lokala. Ahlins möbler har väldigt många fina möbler som jag fastnade för direkt, för­klarar Cecilia.

Cecilia berättar vidare att familjen för drygt ett år sedan flyttat från lägenhet till hus och det är många möbler som behöver bytas ut. När hon läste Söderåsjournalen och såg tävlingen passade det bra i tiden att tävla.

Trogen läsare
Likt de flesta i utgivningsområdet läser Cecilia och hennes sambo Söderåsjournalen.
– Det är lika kul varje gång som Söderåsjournalen kommer ut. Det finns allt från bilder till artiklar om allt som händer eller har hänt. Allt viktigt kan man läsa i Söderåsjournalen. Det tycker både jag och min sambo, avslutar Cecilia.

En glad och mammaledig lärare kan nu köpa sig nya möbler, antingen till uteplatsen eller till något av rummen i huset.

Nu även inomhusmöbler
Ahlins möbler har satsat på ett större sorti­ment och utökat med inomhusmöbler. Matrumsmöbler och köksmöbler fyller nu lokalerna tillsammans med utvalda soffor.
– Många tror att jag endast har utemöbler men jag har satsat på ett helt nytt sortiment med möbler som inte finns överallt. Det är viktigt att hitta rätt prisnivå för kunderna på moderna och komfortabla möbler av hög kvalitet, berättar Niklas Ahlin.

Det är ovanligt med lokala möbelbutiker idag, vilket gör att människor åker från olika delar av Skåne och Småland till Klippan för att titta på möbler.
– När människor kommer hit förvånas de ofta över det stora utbud av butiker vars motsvarighet inte finns någon annanstans, säger Niklas Ahlin.

Tävling i Söderåsjournalen
Ahlins möbler är en återkommande annonsör i Söderåsjournalen. Att vinna möbler är uppskattat hos många vilket syns på alla tävlingsbidragen.
– Söderåsjournalen är en bra tidning som berör människor och som vi brukar att annonsera i. Det känns kul att Cecilia, som verkar vara en trevlig tjej, vann. Det var en glad och pigg tjej med familj och ett hem som behöver inredas. Alltid roligt att göra någon annan människa glad, avslutar Niklas.