Dockor hos Lions Klippan

Lions i Klippan är en ideell förening som stödjer utsatta människor och forskning. I Inge lek och hobbys tidigare skyltfönster finns dockor som Gert Öhrn från Join Klippan, läderindustri, har skänkt.

Porträtt av Brita Öhrn

Unika handgjorda dockor
Gert Öhrns fru Brita Öhrn skapade handgjorda dockor och efterlämnade sina unika dockor som nu skänkts till Lions i Klippan för välgörande ändamål. Varje docka är värd en bra bit över 1000 kronor men säljs nu för 500 kronor av Lions. Intäkterna går oavkortat till forskning kring barndiabetes. Dockorna har gjutits och fått olika ansikten, ingen är den andra lik.

Pengar till välgörenhet
I skrivande stund har Lions dragit in närmare 5000 kronor på försäljningen av dockorna. Om du vill stödja en god sak och samtidigt köpa en raritet som dockorna är kontaktar du Lions i Klippan. Lokalen är öppen lördagar kl. 11-12 fram till jul. Övrig tid går det att ringa Carl-Axel Wilhelmsson på 070-310 66 35.