Höstens sminktrender

Smink är något som använts i tusentals år både av män och kvinnor för att man velat försköna sitt utseende. Med smink kan man för en längre eller kortare period förändra sitt utseende och stil. I höst ska det vara mycket ögonbryn, kulörer på otippade ställen och metallic. Nu under hösten ska vi sätta färg i ansiktet och flera märken lanserar produkter därefter.

Sotade ögon kommer att vara stort i höst. Men inte en perfekt sotad makeup, utan snarare en sotad look gjord med en krämprodukt eller mörk kajalpenna.

När det blir kyligare i höst och vinter – vad behöver man då tänka på?
Ju kallare det blir ute, desto torrare blir vår hud. Är det riktigt kallt ute, minusgrader, rekommenderas att undvika krämer baserade på mycket vatten.

Att dagligen använda smink kan bli slitsamt för huden. Därför är det klokt att investera i en bra rengöring och en återfuktande ansiktskräm. När det kommer till själva sminket ska du först och främst se till att det inte blivit gammalt. Använd nya och fräscha produkter.

Fyra skönhetstrender i höst
1. Ögonbryn i fokus
2. Highlighters och glow
3. Metallic-nyanser
4. Kulörer tar över basfärgerna