Husse – Kvalitetsfoder och personlig service

Husse har en unik affärsidé med hundfoder och kattfoder som körs hem till dig. Du får samtidigt personlig service eftersom det är samma person som sålt maten till dig som kör hem den till dig! Husse är din personliga djurfoderleverantör i Söderåsområdet sedan Bertil Lindfors i Klippan blivit återförsäljare.

Husse startade 1987 och är störst i Stockholmsområdet men har börjat expandera även i övriga Sverige med hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter. Bertil Lindfors berättar att han startat Husse som ett sidoprojekt vid sidan av sitt eget arbete.
– Jag har tänkt mig att jag ska kunna arbeta med Husse vid sidan av mitt ordinarie jobb fram till min pension. Det hela började med att vi skaffade Cavalier King Charles Spaniel som ledde till att vi blev fast och startade kennel. När vi letade efter bra kvalitetsfoder hittade vi Husse men det saknades återförsäljare här nere och på den vägen är det.

Personlig kontakt
När du beställer mat, schampo eller leksaker till din hund eller katt är det Bertil som kommer och lämnar det personligen till dig. Har du frågor ringer du Bertil.
– När jag kör hem maten till kunden har du möjlighet att fråga mig om allt från dosering eller ditt val av foder och tillbehör. Genom personlig hemleverans lär du känna mig och jag lär känna ditt husdjurs behov, förklarar Bertil.

Det är enkelt att hitta produkterna via hemsidan www.husse.se eller att ringa Bertil direkt på 0702-68 81 89, men det går lika bra att skicka e-post till klippan@husse.se.