Hallå där Frida Simonsen!

HardRock Salong satsar på framtiden på ett naturligt vis, genom att expandera och utvecklas till grön salong med visionen att bli den bästa i Sverige. Expansionen innebär att de satsar på ett helt koncepthus för en helhetsupplevelse med hälsocafé och en utökad wellnessdel.

Varför den här förändringen?
– HardRock Salong har alltid varit ledande i alla nya trender och tekniker. Det kommer vi vara även nu. Som Grön Frisör kommer vi fortfarande kunna bleka och färga i palettens alla nyanser utan att utsätta våra kunder, oss själva eller miljön för skadliga kemikalier. Det är dags att sluta prata om plastpåsar, och faktiskt agera på riktigt!

Vad innebär det här för era kunder?
– Det är inga problem att gå över från kemfärg till ekofärg. Kunderna kommer dessutom märka att hår och hårbotten får en bättre kvalité och att luften på salongen blir mycket renare.

Koncepthus, hur tänker du då?
– Aldrig förr har vi pratat så mycket om miljö och hälsa som idag. Som arbetsgivare har man dessutom höga krav på sig att erbjuda en god arbetsmiljö. Efter 9 år i branschen tror jag att alla vet att jag inte är någon som gör något halvdant. Därför har jag tillsammans med Caroline Magnusson bestämt mig för att satsa på ett helt koncepthus – på NaturligtVis, helt enkelt.
– Där ryms HardRock EKO salong – din med-vetna Frisör och VitaltLiv som erbjuder en utökad wellnessavdelning med massage, spabehand-lingar, hälsokonsultationer m.m. Samt Klippans första hälsocafé – Naturligtvis Näringstätt, där vi kommer erbjud näringstäta sallader, rawfood-fika, riktigt baristakaffe och färskpressade juicer.

Kommer ni att söka mer personal?
– Absolut, en sån här satsning öppnar upp för nya arbetstillfälle, och känner man att detta låter som världens bästa grej så bör man absolut höra av sig!