Lika gott – nya ägare

Sachi Sushi i Klippan är en restaurang som serverar både thailändska varmrätter och sushi, med betoning på välsmakande rätter.
Med ny ägare som tagit över restaurangen serveras det numera även nudelsoppor lagade från grunden med fräscha råvaror och utan tillsatser. En annan nyhet är att det serveras glasnudelsallad. Thi, som är Sachi Sushis nya ägare, har arbetat inom restaurangbranschen i över 15 år i både Tjeckien och i Sverige, senast på Asian Express i Lund.

Sushibar
Sachi Sushi är restaurangen du besöker i första hand om du vill ha god sushi i Klippan. Sushin är precis som resten av maten vällagat med fräscha råvaror och mycket hjärta. Grönsakerna är färska och krispiga. Det som gör sushin gott är faktiskt riset, som har huvudrollen i sushi och fisken är bisaken. Sushi är magert och energifattigt, de fetter som ingår är bra och innehåller essentiella fettsyror.

De traditionella varmrätterna finns kvar på menyn. Nöjda kunder som erbjuds välsmakande mat från det asiatiska köket med inriktning mot det vietnamesiska hållet. Det ska gå att sitta ned och både äta och dricka gott när Sachi Sushi fått klart med sitt alkoholtillstånd. Kom in och prova på Söderåsområdets bästa thairestaurang!