Modevisning av Basthi

Det var fullsatt av modeintresserade kvinnor när Basthi i Klippan höll vårens första modevisning.

Vårens nyheter visades upp av trendsäkra modeller. Ljuvliga material med vackra mönster för dig som vill vara snygg och stilsäker i vår. Modellerna nöjde sig inte med att bara visa upp kläderna. De gick även runt bland publiken som fick känna och titta närmare på kläderna.

Carina på Basthi i Klippan var nöjd med tillställningen och kommenterar vårmodet:
– Blommigt är en given detalj inom modet varje vår, men den här säsongen är blommorna större och mer vågade än tidigare. Glöm allt som har med minimalism att göra, det är missmatch av flera olika blommiga mönster som gäller. Flower Power helt enkelt. När det gäller färg är det rosa, rött, corall och beige eller glitter. Volanger på ärmar, mönstrade byxor är stort i vår. Säker färg är alltid marinblå.