Delad glädje är dubbel glädje!

Förskoleläraren Anneli Nilsson tävlade för första gången med Söderåsjournalen och vann thaimassage åt sig själv och sin svägerska Anita. Med sitt tävlingsbidrag blev hon en lycklig vinnare:

”Jag vill gärna vinna massage till mej och en vän. Eftersom massage betyder att ge, vill jag sprida ringar på vattnet och ge vidare till min vän. Delad glädje är dubbel glädje.”

Återbesök
Det är faktiskt inte första gången Anneli och Anita går till Ou & Nit Thaimassage i Klippan, utan de har faktiskt varit här en gång tidigare tillsammans för ett år sedan.
– Sist Anita var nere från Stockholm var vi och fick massage tillsammans och vi tyckte båda att det var jätteskönt och var supernöjda, berättar Anneli.

Anneli valde en mjukare oljemassage som fokuserar mer på muskelknådning medan Anita valde traditionell thaimassage där massören behandlar tryckpunkter på kroppen och sedan sträckte ut musklerna. Båda två var väldigt nöjda med sina olika behandlingar efteråt.
– Jag kommer definitivt att komma tillbaka och unna mig själv massage igen. Det är viktigt att gå regelbundet och se till kroppen mår bra, säger Anneli.

Thaimassage
Regelbunden Thaimassage sträcker ut leder och muskler till deras normala viloläge och massagen påverkar hela kroppen till att må bättre. Massagen kan beskrivas som en form av passiv yoga.

Den mekaniska bearbetningen av kroppen lösgör blockeringar och spänningar som orsakar smärtor och värk. Principen för massagen är att verka för ökad flexibilitet och avslappning av musklerna genom att trycka, massera, knacka, klämma, böja m.m.

Perfekt dag
Anneli berättar att efter massagen gick de först bort till Conditori Hjärtat och åt varsin semla och på kvällen unnade de sig ett restaurangbesök. En perfekt dag som började med thaimassage som fick ordning på kroppen.
– Jag rekommenderar varmt Ou & Nit Thai-massage i Klippan till alla, perfekt när du vill ha massage av mjuka händer och trevliga massörer. En perfekt vinst, tack så mycket Söderåsjournalen, avslutar Anneli