Nyrenoverade lokaler hos Colorama

Första helgen i mars var det nyöppning i Coloramas nyrenoverade lokaler. Det firades med tårtkalas och special­erbjudanden samt att leverantörer var på plats och svarade på frågor och gav extra service.

– Det var extra mycket kunder under de här tre dagarna och gensvaret på ombyggnaden var enbart positivt, berättar Per-Anders Svensson.

Jubileum för unik butik
Planeringen av ombyggnaden började redan i april 2017 men själva ombyggnaden startade först i november och blev klar i slutet av februari. Colorama, och dessförinnan Golv- och Tapethuset, har legat på samma plats i 30 år. Per-Anders Svensson fortsätter:
– Vi firade faktiskt 10 års jubileum förra året som Coloramabutik. I år är det 20 års jubileum för mig som ägare.

Varje Coloramabutik är unik. Det som är helt unikt med Colorama i Klippan är att här hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Men det är även en ASSA-licensierad låsverkstad med låssmeder som har lång erfarenhet av yrket.
– Vi utökar med ytterligare en låssmed inom kort. Det är en låssmed med 30 års erfarenhet. Enbart låssidan sysselsätter tre personer. Annars är vi samma personal sedan många år, berättar Per-Anders.

Kunderna uppskattar den värdefulla och personliga servicen på Colorama som de ges.

Vårfint
Nu till påsken, när människor är lediga, börjar de flesta att efterfråga sådant som hör utearbete till. Det ska tvättas och målas fasader och fönster, fixa till staket och trädgårdsmöbler.
– Bra väder under våren går hand i hand med försäljningen. Vi är otroligt väderberoende när det gäller utomhusfärg, förklarar Per-Anders.

Trogen annonsör
Colorama är en stående annonsör i Söderåsjournalen och har varit så under många år.
– Sedan jag tog över butiken 1998 har vi annonserat i varje nummer av Söderåsjournalen eftersom det är en bra tidning med både reportage och annonser och folk läser den. Det är en tidning som engagerar, läses och ligger kvar länge innan den slängs. Vår bransch är ju rätt lokal och vi har vår kundkrets i utgivningsområdet så för oss är det en självklarhet att fortsätta annonsera i Söderåsjournalen, avslutar Per-Anders