Hallå där… Richard Johansson

Östra Ljungby Lantmän har både byggt om butiken och ökat sin annonsering i Söderåsjournalen, vi har fått en pratstund med Richard som är butiksansvarig.

Har annonseringen i Söderåsjournalen gett något?
– Annonseringen har gett en positiv effekt. Det är många som läser Söderåsjournalen och vi märker att vi fått nya kunder av annonseringen. Det är många nya ansikten i butiken och vi har fått kommentarer som visar att våra annonser uppmärksammats.

Vad är på gång nu?
– För butikens del, villaägarna ska ut och beskära träd och fixa i trädgården. Det är många som börjar med trädgårdsarbetet nu och alla redskap till trädgården handlar du här.

Några nyheter?
– Efter ombyggnaden har butiken blivit mer kundvänlig med ljusare och trevligare lokaler där sortimentet exponeras bättre. Vi har fått en ny chef, Lars Petrisson från Förslöv, efter Göran Johansson som efter 20 år här på Östra Ljungby Lantmän valt att gå till nya utmaningar.