Hallå där… Per Johansson

Bankärenden ser inte likadana ut idag som de gjorde förr, utan de flesta tjänster sköts digitalt och antalet fysiska kundmöten är få idag vid bankerna. 

Swedbank har varit ensamt bankkontor i Perstorp i drygt 15 år, men nu flyttar ni verksamheten till Klippan?
– Vi har förståelse för att flytten av kontoret i Perstorp kan innebära andra förutsättningar för en del av våra kunder. Vi kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta ge den bästa servicen till våra kunder med utgångspunkt från våra kontor i Klippan, säger Per Johansson som är chef för Swedbank i Klippan och Perstorp.

När Swedbanks kontor i Perstorp flyttar till Klippan, vad händer med personalen och servicen?
– Personalen i Perstorp kommer du i framtiden att träffa på kontoret i Klippan. Resurserna samordnas där för att säkerställa den lokala närvaron även i framtiden. Behöver du hjälp eller har frågor är det bara att komma in och besöka oss, precis som tidigare.

– Uttagsautomaten och serviceboxen i Perstorp kommer inte att på-verkas av denna förändring. Swedbank finns även tillgängliga via internet-, mobil- och telefontjänster dygnet runt, året runt.