Nöjd vinnare slog strike

Magnus Ekstén från Ljungbyhed blev den lyckliga vinnaren av julbord och bowling i Klippans bowinghall. Med sitt tävlingsbidrag:
”Rulla strike och spärr,
och sedan ränna,
till julbordet!
Kan det bli bättre?”

Det var bara glada miner när Magnus och övriga gäster möttes upp i bowlinghallen inne i Klippan. Gästerna som fick följa med på bowling med julbord var Magnus släktingar eller julbordsgänget som han själv valde att kalla dem.
– Vi har som tradition att gå ut och äta julbord tillsammans och det var många besvikna miner när jag meddelade alla att det inte blir något julbord på IKEA det här året. Desto gladare miner blev det när jag berättade att jag vunnit ett julbord med bowling i Klippan och att alla skulle få följa med.

Toppenkväll
Det blev en kväll med många skratt och glada miner. Det sammantagna omdömet var att det var fantastiskt trevligt och allting blev perfekt. Magnus berättade att bowlingen gick sådär för hans del men att han kom över 100, så han var ändå nöjd.
– Jag bowlade en del som ung men det var länge-sedan nu. Idag håller jag igång med tennis, men bowling är en rolig sport.

Magnus gäster var lika nöjda och rekommenderar alla att besöka bowlinghallen eftersom det både var trevligt och att maten var bra. Det var en toppenkväll helt enkelt, tyckte alla.

God julmat
Efter en timmes bowling dukades det fram ett julbord som hade det mesta som ett julbord ska innehålla.
– Maten smakade bra och julbordet innehöll allt ett julbord ska innehålla. Tyvärr äter man allt för mycket som hör julbordet till. Så när man kom hem på kvällen var man helt däst. Vi var alla överens om att det var en lyckad kväll med både bowling och god mat, berättar Magnus.

Det finns två saker som Magnus vill tipsa om avslutningsvis:
– Jag rekommenderar Klippanborna att besöka bowlinghallen. Du behöver inte åka ifrån Klippans kommun för att ha en lyckad kväll i goda vänners sällskap. Maten är bra och servicen utmärkt. Det andra är att läsa Söderåsjournalen. Tidningen är innehållsrik, läsvärd med många bra erbjudanden och jag läser den från pärm till pärm själv. Har man sedan tur att vinna är det en extra bonus!