Sweet Harmony fyller 1 år

Skratt, glädje och många goa stamkunder som uppskattar Sweet Harmony har det blivit under det dryga år som butiken haft öppet. Det är lunchgäster som hittat sitt favoritställe och det är kafégäster men även många andra besökare för övriga produkter i butiken.

– Vi har många lunchgäster som äter här enbart för att det är gott, det har inget med att göra med glutenfritt för dem. Fast vi har många långväga kunder från hela Skåne som åker hit med jämna mellanrum, berättar Annika som är en av ägarna.

För hela kroppen
Kombinationen med kafé där de bakar allt själva, lunchservering, butik med hudvårdsprodukter och keramik ger flera olika ben att stå på. Alla kan äta och alla som bryr sig om sin kropp och miljön hittar det de söker efter här, liksom kunder som vill ha hudvårds­produkter utan kemikalier. Att Sweet Harmony är en butik att gå till för att få hjälp att handla betyder mycket för kunderna.

– Vi har fått många goa stamkunder och det är roligt att vi uppskattas för det vi gör och de produkter vi säljer. Eftersom vi provat allt vi säljer kan vi ge tips och råd till alla kunder, säger Sara som är den andra ägaren.

När Sweet Harmony öppnade var det enbart fokus på glutenfria bakverk och bröd. Idag har de även mjölkfria produkter eftersom efterfrågan varit stor.

– Det var vi inte beredda på i början utan det är något vi lärt oss efterhand, att baka både glutenfritt och mjölkfritt, säger Annika.

Julklappstips
Ett bra tips är att besöka Sweet Harmony nu inför julen. Det har kommit in många fina julgrejer och tillbehör till julbordet. Årets julsenap, chokladkartonger, glögg och alkoholfri julpunsch. Det finns något för alla. Kom in och hitta julklappar som sticker ut och är annorlunda. Sweet Harmony har verkligen blivit en uppskattad butik som lockar folk från hela Skåne till Klippan.