Backhaus erbjuder nu även glutenfritt

Backhaus på Järnvägsgatan i Helsingborg  drivs av Heintz och Christine van der Schaaf från Snälleröd/Färingtofta. Backhaus är ett traditionellt bageri som tagit med sig den goda bagerikonsten från Tyskland.

Efterfrågan på glutenfria alternativ är stort inne i Helsingborg och Backhaus erbjuder nu glutenfria bröd och bullar som andra kaféer saknar, tack vare samarbetet med Sweet Harmony.

– Vi stod på Mikaeli marknad i Helsingborg och som ett komplement till vårt eget bröd hade vi med Sweet Harmonys bröd och fick jättebra respons. Många trodde inte att bröden var glutenfria eftersom de var så otroligt goda, berättar Christine från Backhaus.

Något för alla
Backhaus erbjuder nu något för alla, att vara glutenintolerant och ändå kunna njuta av gott bröd, är nu möjligt tack vare bröden från Sweet Harmony. Backhaus kunder har genererat kunder till Sweet Harmony eftersom de valt att åka till Klippan då de varit intresserade av mer glutenfria bröd och kakor.
– Vi är stolta över samarbetet med Sweet Harmony som gett oss flera nöjda kunder på Backhaus, säger Christine.

Förutom bröd kan Sweet Harmony nu även erbjuda glutenfria smörgåstårtor, vilket är ovanligt. Samarbetet med Sweet Harmony har gett Backhaus nya kunder och en större bredd som gör att alla kan äta gott. Det bästa är att alla kan äta glutenfritt utan att det behövs göra avkall på smaken.