När du vill ge bort en gåva av betydelse

Ingenting kan få en kvinna att känna sig så älskad och uppskattad som när hon får ett smycke.

Att ge bort ett armband, halsband eller ring i julklapp eller till födelsedagen är bästa gåvan! Att få ge presenter är ett stort nöje i sig. Men att veta att presenten har kvalité och uppskattas gör det ännu bättre.

Smycken har alltid uppskattats av kvinnor i århundraden oavsett hur tiderna förändras och mode förändras, faktum kvarstår kärleken till smycken består. Smycken framhäver skönhet och vilka som ska paras med en viss outfit och för vilken anledning. För den moderiktiga mannen finns det även herrsmycken. Guld o Silversmedjan har allt från armband och halskedjor till herrklockor för män som vill vara stiliga.

Äkta guld och silver
När du investerar i något så värdefullt som guldsmycken kan det vara värt att tänka igenom några saker innan köpet. Att handla billigt på internet är sällan någon bra affär i längden. Dessutom kan du inte undersöka och titta på smycket och du kan missta dig när det gäller ädelstenar.

Service och kvalitet
När du handlar hos Guld o Silversmedjan i Klippan kan du känna dig säker på att du handlar äkta guld och äkta märken av smycken och klockor. Kunnig personal hos hos Guld o Silversmedjan i Klippan hjälper dig välja smycken som passar din personlighet och stil. Här kan du köpa smycken som är gångbara och passar både till vardag och fest.

Familjeföretag
Leif-Åke Andersson har haft butiken och smedjan i Klippan i mer än tjugo år. Yrket som guldsmedsmästare och att arbeta med guld och silver är något som gått i arv från hans far.
– Min far jobbade vid silversmedjan i Perstorp på Ättiksfabriken i Perstorp. 1968 köpte min far företaget och 1985 tog jag och min fru över företaget. 1995 öppnade vi butiken i Klippan.

Egen tillverkning
Guld- och silversmederna hos Guld o Silversmedjan tillverkar egna smycken efter egen design vilket är uppskattat hos kunder som vill ha unika smycken.
– Många har gamla smycken som bara ligger och tar plats i smyckeskrinet och aldrig används. Många vet inte att de kan lämna in sitt guld och få det omarbetat till ett helt nytt och unikt smycke. Guld är alltför värde-fullt för att ligga och samla damm när det går att omvandla guldet till ett nytt snyggt smycke som passar din stil och personliga smak, berättar Leif-Åke.

Guld o Silversmedjan i Klippan kan hjälpa dig till rätt beslut. Guldsmederna kan ge dina smycken en välbehövlig putsning eller reparera dina smycken vid behov samt gravera efter dina önskemål. De ger även dig tips på hur du bäst tar hand om och förvarar dina smycken.

Guld o Silversmedjan finns även i Ängelholm och Varberg med.