Bygdens egen butik

Sedan 1927 har Östra Ljungby Lantmän haft verksamhet på samma plats i Östra Ljungby. Företaget var från starten in­riktad mot lantbrukare men som idag har vuxit till att även vara den lokala bygghandeln. För dig som kund är fördelarna med att handla lokalt många, förkortad resväg och professionell personal. Detta spar både tid och pengar för kunden.

I butiken finns allt från spik och färg till djurfoder och trädgårdsprodukter. Kundkretsen varierar från enskilda privatpersoner till industri och byggföretag. Butiken har ett imponerande brett sortiment, där den tillmötesgående personalen kan lösa de flesta frågor från måndag till lördag.

Ny avdelning
Butiken har byggts om och fått en ny fräschare del, där man har bevarat den gamla charmen med bl.a synliga takbjälkar. Inne i butiken hittar du allt från djurfoder till fönster, leksaker och kläder. Ute på bygglagret får kunden hjälp med exempelvis marksten, byggvirke och takpannor. Den trevliga lagerpersonalen hjälper gärna till med att hitta rätt och med att lasta på släpet, som lånas ut kostnadsfritt. Behöver du värmepellets, kom in i butiken så hjälper personalen dig. Här finns både inomhus- och utomhusfärg, från det kända varumärket Nordsjö, för dig som vill måla om hemma. På plats i butiken finns både bygg- och lantbrukssäljare som gärna hjälper dig med råd och kunskap om dina projekt.
– Vi är ett glatt professionellt gäng som gärna hjälper till, berättar Richard Johansson som är butiksansvarig.

Nära & Familjärt
Kunderna i butiken är återkommande vilket gör att personalen känner kunderna väl och kan ge både bra och personlig service. Personalen på Östra Ljungby Lantmän har jobbat här länge och kontinuiteten gör att det har byggts upp ett förtroende mellan personal och kunder. Tack vare detta råder en familjär stämning i butiken.

Välkommen in och ta del av Östra Ljungby Lantmäns stora och prisvärda sortiment.