Här är alla hundar välkomna!

Skånehallen i Klippan är en 600 kvadratmeter stor lokal på Hembygdsgatan dit alla som vill träna hundsport är välkomna.

Vem som helst kan boka inomhushallen via hemsidan www.skanehallen.se med onlinebetalning. Inomhushallen har konstgräs och sviktpad, det finns även tillgång till en mindre cafeteria.

– Det är viktigt för oss att det är bra kvalitet både på utrustning och underlag liksom att det ska vara möjligt för alla att hyra in sig och träna oavsett nivå. Hundsport är i fokus och att det är familjärt och välkomnande oavsett sport och nivå, berättar Maria Beck som är en av ägarna till hallen.

7 eleven
Det finns utrustning för att träna såväl agility som lydnad eller rallylydnad men även freestyle och heelwork funkar eftersom det finns musikanläggning att tillgå. Hallen är dessutom öppen 7-23 alla dagar om året.

Det började som en dröm att hyra en mindre hall i Klippan för egen träning under vinterhalvåret, men det var svårt att hitta en lokal. Efter familjen köpt in en komplett agility­bana som stod och tog plats hemma och möjligheten att hyra en större lokal uppenbarade sig föll allt på plats.

– Nu kan vi båda själva träna och ge andra som vill träna med sin hund möjligheten att hyra lokalen med all tänkbar utrustning på plats, fortsätter Maria.

Träffpunkt
Kurser, föreläsningar eller inofficiella agilitytävlingar är bara några av de saker som Skånehallen erbjuder. För den som är intresserad gäller det att hålla koll på hem­sidan, Facebook eller läsa Söderåsjournalen. Skåne­hallen är en familjeägd hundhall som blivit den nya träffpunkten för alla hundsportsintresserade.