Klippans utemiljö – gör jobbet åt dig!

Anledningarna till att man behöver hjälp i vardagen är många och varierande. Få mer tid till familjen eller ägna sig åt sitt fritidsintresse på sin lediga tid. Kanske kroppen inte riktigt orkar med trädgårdsarbetet. Oavsett anledning kan det vara skönt med avlastning, ibland som engångsuppdrag och ibland regelbunden hjälp.

– Alla som vi gör ett arbete åt ska bli nöjda. Det är viktigt för oss eftersom nöjda kunder är de bästa på att rekommendera andra att anlita oss. Vi är prisvärda och det går lätt att få hjälp av oss och vi gör arbetet snabbt. Ett arbete som för ett vanligt par tar tre dagar tar några timmar för oss, säger Joakim Lyngshede som driver företaget Klippans utemiljö med fyra anställda.

RUT-avdraget har gjort att allt fler tar hjälp av få trädgårdsjobbet gjort och själv få tid till annat. Klippans utemiljö har alla sorters kunder. Anledningen till att många tar hjälp och betalar för att få det gjort beror på många saker. Samhället är stressigt och man vill ha tid för annat. Det är inte alls bara äldre som vill ha hjälp utan många barnfamiljer har samma behov.

Trädfällning
Klippans utemiljö fäller även träd, både lätta och svåra träd upp till 30m i höjd. Efter fällning väljer du själv om du vill behålla veden eller om veden ska kapas upp och forslas bort. Ett träd kan fällas nere vid marken eller så kan det fällas högre upp och då i mindre delar, så kallad sektionsfällning. Vi väljer rätt fällning för att uppnå både efterfrågat resultat och en god arbetsmiljö.

Trädäck
Planerar du att bygga altan? Klippans utemiljö har skickliga hantverkare som förverkligar din dröm. Det är viktigt att fundera över hur ditt trädäck ska användas. Ett välplanerat och snyggt trädäck höjer värdet på din fastighet.
– Bygga trädäck har blivit lite av vår nya nisch eftersom vi har flera nöjda kunder på de jobb som vi utfört, berättar Joakim.