Succén är tillbaka! Föreningsmässa 30/9

Föreningsmässan kommer tillbaka. För andra året arrangeras föreningsmässa för både föreningar och besökare.

Lördagen den 30 september klockan 11.00-15.00 har du chans att träffa Klippans föreningar och prova på fritidsaktiviteter. Kanske hittar du en ny hobby? På plats både berättar de och visar upp vad du kan göra på din fritid.

Precis som förra året hålls föreningsmässan på Storgatan 9 i Klippan, d.v.s. i huset som inrymmer bibliotek, musikskola och konsthall. Det är Klippans Kultur- och fritidsförvaltning som bjuder in till mässan. Syftet är att samla så många föreningar som möjligt under samma tak för att ge föreningar och kommuninvånarna tillfälle att mötas. Förhoppningen är att återupprepa förra årets succé och locka både unga och gamla till mässan.

Mässan är verkligen ett bra tillfälle för kommuninvånare att hitta en förening med likasinnade som brinner för samma saker samt för föreningarna att träffas och skapa samarbetsmöjligheter med varandra. Klippans kommun har ett rikt och brett föreningsliv med många eldsjälar.

I år arrangeras föreningsmässan samma dag som det är Klipplördag i butikerna och det är en massa aktiviteter i byn. Passa på att besöka föreningsmässan när du ändå är nere och fyndar och tar del av alla aktiviteterna som arrangeras. Föreningsmässan kompletterar Klipplördagen och hjälper till att få ned besökare i centrum. Det är gångväg mellan alla aktiviteter och butiker i centrum.

Inträdet till mässan är gratis för alla besökare.