Klippans egen galleria

Alla större städer har en galleria där butiker finns samlade och parkeringsmöjligheterna goda. Klippan har fått sin första galleria och Tullssonhuset fylls åter med liv och rörelse. På utsidan håller fasaden på att kläs om, en ny skylt på taket har satts upp och lokalerna har renoverats.
– Det har hänt mycket i huset och vi är inte klara än, berättar Stefan Tullsson som äger fastigheten och har haft Tullssons möbler under många år.

Nya butiker
Fönsterfint var en av de första butikerna som flyttade in och följdes sedan av Ahlins möbler. Görans ljud och bild bytte inte bara namn utan flyttade även från centrum till nya stora lokaler i Tullssonhuset. SportKlippan gjorde samma sak och de senaste butikerna att flytta in är Carlssons kläder och Retrofiske samt garnbutiken Avigorät som flyttar från Ängelholm till Klippan.

Med åtta butiker samlade under samma tak och ICA Kvantum mittemot ser Stefan Tullsson ljust på framtiden.
– Vårt läge gör oss attraktiva att stanna till vid och handla. Det finns en bra mix av butiker och vi har utrymme till några fler butiker, bland annat hoppas vi få in ett fik och kanske en hårsalong i nästa steg.

Fräscha lokaler
När du går omkring i Tullssonhuset är det ljust och fint. Varje butik har sin egen nisch och alla butikerna hjälps åt och samarbetar för att göra det bästa för kunderna.