Hitta rätt träningsform!

Låt målet med din träning styra vilken träningsform som passar dig bäst. Träning ska vara roligt och ge energi. Är det gruppträning eller träna ensam som funkar bäst för dig? Prova dig fram. 

Yoga tränar ditt inre och yttre
För den som vill bli smidig och vältränad samtidigt som du stärker ditt sinne är yoga rätt träningsform. Tillsammans med Qigong och Tai Ji så hittar du en riktigt bra kombination. Dessa träningsformer har dessutom hälsofördelar eftersom de höjer energin och minskar effekterna av inflammatoriska reaktioner och stress.

Gruppträning gör dig lycklig
De som tränar i grupp är lyckligare och trivs mer med sin träning. För många underlättar det att komma igång och sedan fortsätta när de grupptränar. Att träffa likasinnade och känna samhörighet är viktigt liksom att träna för en instruktör som tillsammans med sin musik motiverar dig.

Simning tränar hela kroppen
Att simma ger både bättre kondition och styrka. Simning är dessutom skonsamt för muskler, leder, skelett och senor. Vill du träna allsidigt är det bara att komma igång att simma!