Idrottsintresserad tandläkare flyttar in

När du kliver in i gamla bankvillan i Klippan möts du av en vilsam och trevlig miljö som ger en hemtrevnadskänsla snarare än känslan av du klivit in på en tandvårdsklinik. De luftiga och fräscha lokalerna ger ett lugn och får dig att känna dig välkommen att sitta ned. Att träffa tandläkare Daniel Jordö får även den som tidigare haft tandläkarskräck att bli trygg och avslappnad.

Tandläkaren Daniel Jordö kommer närmast från en privat tandvårdsklinik i Förslöv som är en del av kedjan Praktikertjänst. Innan dess jobbade han inom Folktandvården.

Alla behandlingar
Det finns inga åldersgränser eller andra restriktioner utan alla är välkomna som patient hos Klippan Dental. Här utförs i princip alla sorters tandvårdsbehandlingar samt estetisk tandvård.

– Vi är anslutna till Försäkringskassan och vänder oss till alla, från barntandvård till skönhetsbehandlingar och proteser samt kirurgiska ingrepp, hos oss är alla välkomna, berättar Daniel Jordö.

Klippan Dental hette tidigare Oral Design eller rättare sagt Oral Design kommer att byta namn under hösten till Klippan Dental. Det mesta kommer att vara sig likt förutom att kliniken ska bli mer utåtriktad både genom annonsering och att hemsidan ska bli mer funktionell för användarna. Samtliga anställda jobbar kvar vilket borgar för kontinuitet, det är bara tandläkare Hans Åhlund som slutar och går i pension.

Varför ska patienter välja Klippan Dental?
Nöjda patienter är det viktigaste. Klinikens miljö och personal skapar en trygg atmosfär. Det ska vara prisvärt att välja Klippan Dental. Många är redan listade hos Klippan Dental och det finns flera patienter från Daniels tidigare klinik i Förslöv som följer med honom till Klippan. Att byta tandläkare när du hittat en som du känner dig trygg hos är för många otänkbart. Tandvård handlar i mångt om mycket om förtroende.

– Patienternas egna behov är det som styr och varje patient bestämmer själv. Efter undersökning ger vi alltid förslag på olika ingrepp men det är alltid patienten som väljer. Vi jobbar för patientens bästa och deras önskemål. Patienter som hör av sig för akuta besvär gör vi vårt yttersta för att de ska få hjälp samma dag, avslutar Daniel.

 

Fem snabba med Daniel Jordö

Född: Född och uppvuxen i Ängelholm. 

Civilstatus: Gift med Donna från Australien, tre barn.

Okänd talang: Fd fotbollsspelare i Vejby IF och idrottsintresserad överlag.

Samhällsengagemang: Engagerad i föreningslivet. Ungdomstränare i Vejby IF där sonen spelar fotboll och baskettränare i dotterns lag. Sitter dessutom i styrelsen i Vejby IF.

Därför valde jag Klippan: Klippan har ett bra rykte om sig både vad gäller boende och företagsutveckling. Klippan har dessutom ett vackert läge med naturen runt hörnet.