Musik i parken

I parken i Ljungbyhed stundar musik och uppträdanden under sommaren. Det är föreningarna Ljungbyheds Framtid och Nattöga som arrangerar underhållning och målsättningen är att ha något för alla.

Det kostar inget att lyssna på musik eller bara komma dit och umgås i Ljungbyhed vid dessa sex tillfällen så det är bara att göra ett besök.

Madeléne Herner är ordförande i Ljungbyheds Framtid och hoppas på bra väder eller åtminstone uppehållsväder.

– Musik i parken handlar om att ge tillbaka till landsbygden och marknadsföra Ljungbyhed på ett positivt vis. I ett litet samhälle krävs det att du är engagerad för att något ska hända. Genom musik i parken ser vi till att det händer något och skapar en naturlig mötesplats för alla under sommaren.

Digert program
Startskottet går onsdagen den 28 juni klockan 19 när Puttes bluesband uppträder. Onsdagen den 12 juli blir det något för den yngre publiken när rock-coverbandet ”The RockOutz” som lirar rock/partylåtar med fullt ös. Sista söndagen i juli blir det dragspelsunderhållning med Stefan Persson. Augusti bjuder på både Quidinge CountryRockers och stand up med komikern Martin Svensson. Sist ut är Love Dolls med Henrik Holst söndagen den 3 september.

– Tanken är att det ska finnas något för alla ålderskategorier och vi tar gärna emot tips på lokala förmågor som kan uppträda, hälsar Madeléne Herner.