Vinn biljetter till Bruksspelet 2017!

För femte året i rad spelas Bruksspelet på det anrika Pappersbruket i Klippan.

Årets uppsättning av Bruksspelet omfattar flyget i Ljungbyhed under 1920-talet och är en uppskattad berättelse som genom musik och teater förflyttar publiken tillbaka i tiden. Med tidstypiska kläder, miljön och musiken utlovas en häftig upplevelse.

Söderåsjournalen ger nu dig chansen att vinna sex biljetter. Ta chansen och njut av en historisk och fantastisk berättelse i sin rätta miljö. Vinnaren ansvarar för att biljetterna bokas och fotograferar själv sitt sällskap under kvällen för att bilderna kan användas i Söderåsjournalens vinnarreportage.

Skicka din motivering senast den 30 maj till:
Biljetter Bruksspelet
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

Eller skicka e-post till info@adaptmedia.se och skriv ”Bruksspelet” i ämnes­raden.

OBS! Kom ihåg att uppge ditt namn, adress och telefonnummer.