Sommarens vardagsrum

Vi blir mer och mer kräsna när vi väljer utemöbler till uteplatsen, altanen eller vår balkong. Uterummen har blivit mer och mer som vardagsrum.

Möblerna tål utomhusmiljö och vi glasar in våra uteplatser och vill ha möbler som både är snygga och funktionella. Trädgårdsmöbler har blivit mer utemöbler och kompletteras med belysning och inredning.

I Klippan, inne i Tullssonhuset, hittar du ett stort urval av utemöbler/trädgårdsmöbler av bästa kvalité till överkomliga priser hos Ahlins möbler. Här får du både kunskap och service i en förpackning av Niklas Ahlin-Andersson, en Klippanpåg som är expert på utemöbler.

– Nöjda kunder är den bästa marknads-föringen, det är det som gör att människor kommer tillbaka och får dem att tala gott om dig till andra. Alla som kommer hit ska få den bästa servicen och veta att vi har kunskap om det vi pratar om, säger Niklas.

Lokalen som är 700 m2 har växt med 200 m2 bara i år. Nytt för i år är att nu kan du även köpa ekologiska möbler som är gjorda av återvunnen plast, om du vill vara riktigt miljö-medveten.

– Så välkommen in till oss när du vill sticka ut, hälsar Niklas