Nytt namn och nya lokaler – Görans Ljud & Bild blir Pantzars ljud, bild & vitvaror

När du kliver in i butiken Görans Ljud & Bild ser det likadant som det gjort de senaste åren. Ett brett utbud som gör att det känns trångt i butiken. Men det är snart ett minne blott. Butiken ska både flytta och byta namn.

Butiksägaren Benny Pantzar har sakta men säkert arbetat på att byta namn butiken och först ut var arbetsbilen för något år sedan. I samband med att butiken ska flytta upp till Tullssonhuset kommer namnbytet att genomföras fullt ut.

Benny berättar att han letat efter en större lokal i centrum under flera år utan framgång. När tillfället gavs att flytta upp och bli granne med andra verksamheter, mittemot ICA Kvantum, var valet till sist enkelt.
– Vi får en större lokal när vi flyttar. Vitvarorna tar stor plats och TV-apparaterna blir bara större och större. Nu kan vi utöka vårt utbud och parkeringsmöjligheterna blir mycket bättre.

Utförsäljning och REA
Som kund kan du förvänta dig samma sortiment och lite till, när butiken nyöppnar i början av juni. Fram till dess är det utförsäljning och rea på produkterna i butiken i de gamla lokalerna. Så skynda att fynda.
– Det finns många bra fynd att göra bland det vi säljer ut inför flytten, berättar Benny.

Benny och Peter i butiken har som konkurrensfördel sina kunskaper, ger bra service och ett personligt bemötande. Dessutom erbjuds det installation, hemleverans och support. Det är ovärderligt för kunden.

Utvecklingen och kundlöftet
Benny köpte Görans Ljud & Bild år 2010 och hade innan dess jobbat i butiken i 15 år. Det har hänt mycket under alla dessa år. Tekniken har utvecklats, men både då och nu är det personlig service som Pantzars lever vidare på som butik. Tekniska produkter ska i ännu högre grad fungera ihop idag och det kan Pantzars ljud, bild & vitvaror hjälpa er med. Efter att butiken legat på samma ställe i 40 år så kommer nu alltså Pantzars ljud, bild & vitvaror att finnas i nya lokaler.
– Vi går en spännande framtid till mötes. Nya större lokaler och ännu bättre service, det är vad alla kunder har att vänta, hälsar Benny.

Den 7 juni slår Pantzars ljud, bild & vitvaror upp portarna till de nya lokalerna i Tullsonhuset på Hembygdsgatan. Välkommen!