Månadsvinnare – Det är en glad vinnare som möter upp på LT Lantmän i Ljungbyhed.

Det är en glad vinnare som möter upp på LT Lantmän i Ljungbyhed.

Allarpsbon Tomas Jönsson är tjenis med personalen eftersom han är stamkund. På frågan varför han ville vinna färg till utomhusmålning är svaret enkelt:

– Vi håller på att bygga ut huset där hemma. Då behövs det färg och Teknos färg är den bästa!

För den som bygger ut eller renoverar går det åt både tid och pengar. Tomas berättar att tävlingen kom perfekt i tiden för honom, men att han inte vågade hoppas på att just han skulle vinna.

– Jag handlar alltid på LT Lantmän både när det gäller färg och mycket annat eftersom det både är bra priser och brett sortiment i affären. Dessutom blir du väl omhändertagen och får hjälp av personalen när du behöver det. Det är en trygghet att handla här helt enkelt. Till skillnad från andra liknande affärer är det mer personligt här och kunskapen hos personalen om produkterna är betydligt större.

Mattias Åkesson ansvarar för färgen på LT Lantmän och är den som tar hand om vår vinnare. Tomas och Mattias hamnar sedan i en längre diskussion om färg och vilka behov Tomas har framöver för sitt hus där hemma. Förutom den vita färgen med bruten nyans, som Tomas vunnit, pratar de om den svarta slam-färgen som är en bra färg för träet och är väldigt fin när den är på plats. Mattias berättar att det är en bra och populär färg vilket Tomas intygar.

– Stort tack till Söderåsjournalen som anordnade en kanontävling precis rätt i tiden och lika stort tack till LT Lantmän som verkligen är bygdens butik med rätt varor till bra priser. Nu blir det hem och måla klart huset och tillbyggnaden, avslutar Tomas.