Klippanfestivalen – två dagar av glädje i stadsparken

Traditionen hålls levande av arrangören Lions Klippan och samarbetspartnern Partyfabriken med en egen festival i Klippan.

– Det bjuds som vanligt på fri entré. Nytt för i år är att under lördagsförmiddagen sänds Melodikrysset direkt och det går att köpa frukost på plats. Det delas även ut extra vinster till de som deltar och vinner, säger Sven Johansson från Lions.

Partyfabriken och Lasse Holm
Under både fredagen och lördagen utlovas det musik och underhållning som får gammal som ung att dansa loss och ha trevligt. Som vanligt anordnas Klippanfestivalen veckan före midsommar och med arrangemang med något för alla. Under fredagen är först Lasse Holm med vänner på scen.  Sedan rockar Thomas Holt loss med sitt band och Partyfabriken avslutar kvällen med showen ”Gasen i botten”.

Det serveras god mat och massor av roliga aktiviteter för barnen förutom bra musik och härlig stämning. Stand up i världsklass utlovas under lördagskvällen med Martin Svensson innan kvällen rundas av med go musik från 60-90-talet.

– Det är kul att det händer saker i Klippan, det är den vanligaste kommentaren vi får från Klippanborna. Klippanfestivalen är verkligen uppskattad och välbesökt av både gammal som ung, avslutar Sven.