Glutenfria godheter från Sweet Harmony

Butiken Sweet Harmony drivs av två unga kvinnor som förutom glutenfria godheter erbjuder retrolanthandel med kvalitetsvaror som keramik från PotteryJo och naturliga schampo, balsam och tvålar som är bra och mjukgörande för kroppen. Istället för skadlig och kemisk rengöring innehåller schampo, tvålar, oljor som säljs hos Sweet Harmony naturlig vegetabilisk olja som får din hud att hålla sig mjuk och len.

Det många förknippar med Sweet Harmony är annars främst deras goda bröd och kakor som är fria från gluten. Sara Fogelberg som är en av delägarna i Sweet Harmony poängterar att de inte använder vetestärkelse i sina bakverk. Det finns både mjölkfria och sockerfria alternativ för den som vill ha det.

Annika Christensen, den andra del­ägaren, flikar in att det finns allt från kryddor, choklad, kex och lemonad att välja mellan i butiken.
– Alla kan äta gott hos oss, lika gott för alla. Vi har ett brett och noga utvalt sortiment baserat på kvalitet från råvaror till godsaker.